Hlavní navigace

HBO Comedy se změní na HBO 3 a zaměří se více na seriály

12. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Evropské zastoupení HBO představí ke konci března novou strukturu svého lineárního vysílání. Jeho kostru bude tvořit trojice kanálů, hlavní HBO doplní HBO 2 a HBO 3.

Změna se nejvýrazněji dotkne kanálu HBO Comedy, který se k 21. březnu změní na HBO 3. Všechny tři kanály nabídnou kompletní produkci HBO, ať už původem z Ameriky, Evropy, nebo z lokálních trhů. Žánrově půjde o kompletní portfolium pořadů – od dramat, komedií až po dokumenty. HBO regionálně vysílá ve čtrnácti zemích, kromě České republiky ještě na Slovensku, v Maďarsku, Polsku, Rumunsku, Bulharsku, Moldavsku, Slovinsku, Chorvatsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, Kosovu, Černé Hoře a Makedonii.

PSALI JSME: 21. března skončí stanice HBO Comedy, nahradí ji HBO 3

Hlavní kanál HBO bez číselného dovětku vysílá 24 hodin denně vlastní i mezinárodní produkci, včetně seriálů, dokumentů a hollywoodských filmů. Seriály z produkce HBO jsou vysílány souběžně se severoamerickou premiérou. HBO 2 bude vysílat „až 24 hodin“ filmy a televizní seriály. HBO 2 bude nově dostupné v Rumunsku, Bulharsku a v oblasti Jaderského moře.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Končí HBO Go „zdarma“, kdy přijde HBO Now, není jisté

HBO 3, kanál dříve známý jako HBO Comedy, se více zaměří na původní seriálovou tvorbu z produkce HBO. Bude vysílat 24 hodin denně a kromě filmů uvede i kompletní řady seriálů americké HBO, jako je Řím, Sopránovi nebo Vincentův svět, stejně jako produkci HBO Europe, reprezentovanou seriály jako Sladký život nebo tuzemský Mamon. Pro předplatitele HBO Nordic a HBO Netherlands se nic nemění.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).