Hlavní navigace

HbbTV televize Nova obohaceno o další funkce

23. 5. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Prvního nasazení nového modrého tlačítka využila Nova pro vlastní kampaň upozorňující na chystané koncerty show Tvoje tvář má známý hlas.

O víkendu spustila skupina Nova další HbbTV aplikaci, tzv. modré tlačítko. To má upozorňovat na zajímavý obsah a poslouží, jako v případě koncertů známé show, i marketingu skupiny.

Aplikace hybridní televize Novy byla také rozšířena o sekci Sport, která je rozdělena do kategorií podle jednotlivých sportovních odvětví, jako fotbal, hokej či třeba tenis. Součástí menu je nyní i Počasí nabízející předpověď na aktuální den, plus výhled na další tři dny. Drobnou změnou prošla i samotná podoba červeného tlačítka pro vyvolání HbbTV.

K TÉMATU: Skupina Nova spustila HbbTV na všech kanálech

UX DAy - tip 2

Nicméně i když má být HbbTV k dispozici na všech televizních kanálech Skupiny Nova, zatím zjevně není šířeno všude. Oznámení tak nešlo ověřit.

Technologii HbbTV (hybridního televizního vysílání) využijí majitelé chytrých televizorů podporujících tuto funkci. Televizor musí být napojen na internet a HbbTV musí být zprovozněno, resp. povoleno, což je zapotřebí na některých přístrojích udělat manuálně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).