Hlavní navigace

Fooor, čtvrtý kanál Markízy, odstartuje 25. února. Tři dny po české Telce

7. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PROMO A PROGRAMOVÉ SCHÉMA Nový kanál Fooor zreprízuje stejně jako Smíchov i Tele Tele Richarda Genzera a Michala Suchánka. V programu se objeví filmy, seriály a zábavné pořady.

Krátce po sobě spustí společnost CME v regionu střední Evropy dva nové kanály. Dělit je od sebe budou pouhé tři dny. Telka, chystaná stanice TV Nova, odstartuje 22. února, za další tři dny ji na Slovensku bude následovat program Fooor. Jeho provozovatelem bude společnost Markíza Slovakia. Jak z programového schématu vyplývá, Fooor bude podobný českému Smíchovu a v jeho vysílání se objeví jak filmy, tak i seriály. Nebudou chybět ale ani zábavné pořady z archivu.

UX DAy - tip 2

K TÉMATU: Markíza si po vzoru Novy registruje “vtipné” názvy kanálů. Včetně TV Haluška

V prvním týdnu vysílání, tedy v době od 25. února do 3. března, se v programu objeví například filmy Prázdniny v Americe, Maska; Zahulíme, uvidíme; Prázdniny v Americe a řada dalších. Na Foooru se objeví i zábavný pořad Richarda Genzera a Michala Suchánka Tele Tele, který už nyní reprízuje v České republice stanice Smíchov. Ze seriálů nový program zreprízuje mj. Přátele, Frasier, Sabrinu – mladou čarodějnici nebo Chucka. Novou stanici chce její provozovatel, společnost Markíza Slovakia, nabízet výhradně prostřednictvím kabelu, IPTV a satelitu. V DVB-T s ní nepočítá.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).