Hlavní navigace

Flix TV: vybavení zdarma, HBO MaxPak samostatně a chystá se i HBO GO

14. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Flix TV
Nový satelitní operátor, který u nás své služby spustil 1. března 2016, přichází nenápadně s dalšími novinkami. První dvě jsou už i k vidění na webových stránkách.

V nabídce platformy jsou stále dva základní balíčky a dva balíčky doplňkové – HBO MaxPak a Aktivní. Objednat si tak můžete buď tzv. Dobrou TV se 61 televizními kanály, z toho 18 v HD, nebo „Lepší TV“ s 81 programy, z toho 25 v HD. V obou případech pak budete mít nyní instalaci a kompletní vybavení pro satelitní příjem zcela zdarma, resp. za 1 Kč, což je podmíněno uzavřením smlouvy na 24 měsíců. Oznámení se objevilo na webových stránkách provozovatele.

Jak nás následně informovali na zákaznické lince, nabídka se vždy týká standardní instalace tzv. FlixTechnikem, v ceně je dokonce i deset metrů kabelu a neplatí se například ani doprava. Pokud by instalace byla složitější, resp. podmínky komplikovanější, technik na místě sdělí, kolik bude třeba doplatit, což se týká i okamžiku, kdy bude zapotřebí delšího kabelu.

K TÉMATU: Startuje nová satelitní platforma Flix TV. Je přehledná a srozumitelná

Další novinkou, opět velmi nenápadně prezentovanou na webových stránkách, je možnost zakoupit doplňkové balíčky zcela samostatně bez balíčků základních. Jak nám opět potvrdili na zákaznické lince, stačí zakoupit předplacenou kartu za jednorázových 499 Kč. Následně vám měsíc poběží základní balíček „Dobrá TV“ a vy si pak můžete vybrat třeba jen zmiňovaný HBO MaxPak. Ten vás tak bude stát celkových 279 Kč měsíčně, aniž byste museli platit nabídku „Dobrá TV“ či „Lepší TV“.

BRAND24

Co se týče HBO GO, satelitní provozovatel na něm prý usilovně pracuje, ale na zákaznické lince termín spuštění zatím nevědí. V každém případě by ale mobilní HBO mělo být k dispozici ještě letos.

Flix TV je soukromý poskytovatel služeb satelitní televize, který vysílá prostřednictvím družice Eutelsat 16A na pozici 16 stupňů východně. Funguje zatím pouze v Česku, ale „v dohledné době“ plánuje služby nabídnout i na Slovensku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).