Hlavní navigace

Flix TV startuje i na Slovensku. I tady bude v základu Nova Sport

7. 12. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Flix TV
UVNITŘ GALERIE – Satelitní služba od samého začátku slibovala, že po Česku přijde řada i na Slovensko. Zatím je zde k dispozici jediný balíček, a to Dobrá TV.

Od počátku prosince 2016 mohou služby Flix TV, které v Česku odstartovaly na jaře 2016, využívat i slovenští zákazníci a firma zde buduje i partnerskou síť.

Flix TV na slovenský trh vstupuje s předplacenou kartou na šest měsíců a společně se satelitním přijímačem ji zákazníci zakoupí u smluvních partnerů. Kartu je nutné do 30 dnů od nákupu zaregistrovat v zákaznické zóně na adrese www.flixtv.sk. Majitel tím získá přístup k balíčku Dobrá TV, který obsahuje 65 programů, z toho 18 v HD, a konkrétní nabídku vidíte v připojené galerii.

K TÉMATU: Satelitní operátor Flix TV odstartoval v Česku v březnu 2016

Fight Channel World HD u Flix TV

Satelitní Flix TV zařadila do nabídky kanál Horor Film

UX DAy - tip 2

Momentálně je pro všechny zákazníky na území SR k dispozici pouze služba Dobrá TV a společně se set-top boxem vyjde na 89,99 € na 6 měsíců, tj. na asi 15 € měsíčně. Po uplynutí základních šesti měsíců mají mít zákazníci několik možností. Jednak má jít prodloužit předplatné balíčku Dobrá TV a nově má být také k dispozici možnost vybrat si z právě připravované rozšířené nabídky či některého z tématických balíčků.

Flix TV je poskytovatel satelitní televize na českém trhu a nově i na Slovensku. Využívá služeb rakouské TAG (Telekom Austria Group) a signál šíří přes družici Eutelsat 16 na pozici 16 stupňů východně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).