Hlavní navigace

Finále České Miss už zítra

22. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přímý přenos závěru soutěže krásy bude letos k vidění pouze na regionalnitelevizi.cz. Tu najdete na všech platformách, mimo jiné i na pozemním DVB-T.

Finálem bude provázet moderátor Petr Říbal a předcházel mu cyklus Hledá se Česká Miss (videoukázka je níže). Ten Regionální televize začala vysílala před měsícem a divákům umožnil nahlédnout do zákulisí celé soutěže.

Ředitelka soutěže Eva Čerešňáková o finále říká: Atraktivní show a vyvrcholení boje o místo nejkrásnější dívky České republiky pro rok 2017 nabídne módní show s tanečními choreografiemi, videoprojekce cesty dívek a toho nejlepšího z příprav i autorskou přehlídku večerních šatů s nádechem orientu módní návrhářky Petry Pilařové, která bude propojená s vystoupením moderního baletu.

NAPSALI JSME: Česká Miss těsně za Novou, Prima v sobotu večer výrazně porazila ČT1 (30. 3. 2014)

Česká Miss na Primě v sobotu večer nejsledovanější (29. 3. 2015)

Česká Miss na televizi Prima končí (30. 8. 2016)

Dívky ve finále České Miss 2017.
Autor: Miss Events

Dívky ve finále České Miss 2017.

Ty nejlepší dívky se mohou těšit nejen na hodnotné ceny, ale především na možnost reprezentovat Českou republiku na světových soutěžích Miss Universe, Miss Earth a Miss Supranational. Vítězka navíc získá kontrakt s kosmetickou firmou Juliette Armand v hodnotě půl milionu korun, všechny tři dívky na prvních místech pak zápůjčku vozů Hyundai od společnosti Charouz Motors, pobyt v luxusním hotelu na Kostarice nebo třeba dovolenou na jachtě v Chorvatsku od společnosti Bemex. Letošní novinkou je pak vyhlášení titulu „Tvář Juliette Armand 2017“ dotovaného cenou 100 tisíc korun.

Přímý přenos z finálového galavečera národní soutěže krásy Česká Miss 2017 se odehraje tuto sobotu 23. září od 20 hodin v brněnské hale DRFG.

BRAND24

Regionalnitelevize.cz je součástí projektu tzv. TV metrového měření a jako jediný celostátní tematický program se už více než pět let věnuje regionálnímu zpravodajství. Je distribuována prostřednictvím satelitu Astra 3B, přes pozemní vysílání DVB-T, Multiplex RS8 a najdete ji také u kabelových operátorů a poskytovatelů IPTV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).