Hlavní navigace

FilmBox HD se změní v září na FilmBox Extra HD na přání operátorů a diváků

28. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Změna má divákům pomoci orientovat se v široké nabídce programů FilmBox a nový název umožní jasněji identifikovat obsah, který tato stanice bude vysílat, uvedl provozovatel kanálu.

Na přání operátorů a diváků dojde 29. září k přejmenování filmového kanálu FilmBox HD na FilmBox Extra HD. Dnes o tom informoval provozovatel stanice, společnost FilmBox International. Myšlenka rebrandingu vzešla z řad našich diváků a kabelových, IPTV a satelitních operátorů, kteří chtěli mít prémiový a základní obsah jasně odlišen, konstatoval Berk Uziyel, výkonný ředitel FilmBox International Ltd. Stanice FilmBox Extra HD, podobně jako její předchůdce FilmBox HD, totiž vysílá odlišný obsah jako základní FilmBox vysílaný ve standardním rozlišení. Obě stanice mají i jiné zaměření.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Vyzkoušeli jsme streamované Ultra HD z Filmbox Live a YouTube

Podobně jako jeho předchůdce, bude program FilmBox Extra HD dostupný v nabídce většiny satelitních, kabelových a IPTV platforem v České republice a na Slovensku. Program bude i nadále vysílat hollywoodské a mezinárodní filmy, úspěšné seriály, jakož i přední tituly z evropské a asijské produkce. Zatímco FilmBox Extra HD nabízí prémiový obsah a filmové či seriálové novinky, stanice FilmBox je dostupná v základních balíčcích. Program FilmBox, jehož název zůstává nezměněn, bude i nadále nabízet filmovou zábavu, hollywoodské i mezinárodní hity a seriály, které již byly v premiéře vysílány na prémiových stanicích FilmBox Premium a FilmBox Extra HD.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).