Hlavní navigace

Film Europe nahradil tři své programy dvojicí nových, oba jsou v HD rozlišení

15. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Dnes dopoledne zahájily na satelitní platformě Skylink vysílání dva nové programy Československo TV HD a Festival HD, oba z portfolia společnosti Film Europe.

Dnes v 10 hodin dopoledne zahájily vysílání dva nové programy – Československo TV HD a Festival HD, bližší informace jsou dostupné na novém webu stanice. Na příslušné podstránce je dostupný i program stanice na tento a příští dny.

Stanice nahradí stávající stanice Kino CS a Doku CS. Současně zmizí i hudební televize Muzika CS.

Přesně v 10 hodin se dnes nové programy objevily v nabídce satelitní platformy Skylink, staré programy zmizely a formát se automaticky přepnul na 16:9. Aby se v seznamu kanálů objevil nový název, je třeba program na TP znovu naladit. U přijímačů Skylink Ready se načte do Menu programů nový název automaticky.

K nahrazení novými stanicemi došlo všude, kde byl dostupný program Kino CS. Seznam operátorů naleznete na webu stanice. Stanice Doku CS by měla dále fungovat, ale ne na satelitu. Muzika CS dnes ukončila vysílání na satelitu, vysílat by měla do konce listopadu, kdy ukončí vysílání i na všech ostatních platformách.

UX DAy - tip 2


Autor: Film Europe

Seznam operátorů z webu Československo.tv (klikněte pro zvětšení)

U Skylinku jsou programy v balíčcích Smart, Flexi 7, Multi, Kombi, HD Plus, Multi HD, Komplet, Film Europe + CS TV.

Parametry jsou stejné jako u Kino CS:

Satelit Kmitočet (MHz) Polarizace FEC Symbol. rychlost (kS/s) Norma
Astra 23,5 °E 12 109 H 3/4 27 500 DVB-S2 / 8PSK
Pilot On

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).