Hlavní navigace

Fashion TV bude dostupná v chytrých televizorech Samsung

30. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 1. 2012

Obsah módního a lifestylového kanálu Fashon TV bude brzo dostupný kromě klasického digitálního vysílání prostřednictvím takzvaných chytrých televizorů značky Samsung. Tento módní program, který je dostupný divákům i v České republice a na Slovensku, podepsal smlouvu se jihokorejským výrobcem o distribuci jejího archivu na platformě Smart TV. Obsah by měl být dostupný globálně.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Fashion TV má vlastní značku chytrého mobilního telefonu s Androidem

Fashion TV tak bude po evropské verzi britské zpravodajské stanice BBC druhou televizí, která nabídne svůj obsah po celém světě. Partnerství s Fashion TV rozšiřuje naši nabídku na úplně nový žánr a doplňuje naše zaměření na zcela osobní zážitek, uvedl šéf obsahových služeb společnosti Samsung Electronics pro Evropu Dan Saunders. Smlouva mezi touto nadnárodní firmou a Fashion TV je exkluzivní, to znamená, že po dobu čtyř měsíců nebude moci být dostupný nikde jinde. V první polovině tohoto měsíce se objevil v Samsung Smart TV také widget pro zpravodajský portál iDNES.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).