Hlavní navigace

Exreportér Novy Tomáš Hauptvogel nově uvádí Reportéry na vaší straně na Primě

8. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Jediným moderátorem Reportérů na vaší straně byl dosud herec Oldřich Navrátil, který se v tomto pořadu poprvé objevil loni v září

Novým moderátorem sobotního speciálu publicistického pořadu Reportéři na vaší straně na Primě family je Tomáš Hauptvogel, někdejší tvář Televizních novin na Nově. Nahradil tak herce Oldřicha Navrátila, který pořadem provázel od jeho vzniku loni v září každou sobotu a od letošního roku také každý všední den v rámci zpravodajské hodiny Primy family. Sobotní speciál Reportérů na vaší straně vysílá hlavní kanál Primy podvečer od 18 hodin.

BRAND24

K TÉMATU: Tomáš Hauptvogel míří z Novy na Primu, Ladislav Hruška z Primy na Novu

“Reportérem, který je rozhodně na Vaší straně a provede vás každým dílem, je ostřílený reportér Tomáš Hauptvogel. K jednotlivým příběhům přistupuje jasně, se zdravým rozumem a zároveň potřebným citem,” informoval Václav Mazánek, vedoucí PR oddělení FTV Primy. Do zpravodajství Primy nastoupil Hauptvogel loni v dubnu po odchodu z Novy, kde působil několik let. Ve stejnou dobu zamířil z Primy na Novu reportér Ladislav Hruška.


Foto: FTV Prima

Tomáš Hauptvogel v nové roli moderátora sobotního speciálu Reportérů na vaší straně

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).