Hlavní navigace

Evropa 2 bude mít od září nové vedení

9. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Lagardere Active ČR
Od 1. září nastupuje do funkce ředitelky Lenka Maureryová. Odpovídat bude za strategii značky i celkové směřování této rozhlasové stanice.

Lenka Maureryová přichází do Lagardère Active ČR z vydavatelství Mediaforce, kde pracovala jako Managing Director. Zodpovědná bude za veškeré aktivity značky Evropa 2, včetně tvorby multimediální strategie, finančního a personálního řízení.

V oblasti médií se pohybuje více než 15 let a začínala v hudebním časopise Ultramix, přičemž před deseti lety pracovala v marketingovém oddělení Lagardère Active ČR. Pracovní zkušenosti sbírala ale také například jako Brand Manager deníku Metro a v obchodním zastupitelství Media Club měla na starosti klíčové zákazníky.

ČTĚTE TAKÉ: V denní poslechovosti si z celoplošných stanic polepšila Evropa 2 a ČRo Plus

Lagardère prodalo polovinu Rádia Zet skupině Media Bohemia

Lagardère Active má novou tiskovou mluvčí

UX DAy - tip 2

Velmi si vážím této příležitosti, protože pro mě už řadu let představuje značka Evropy 2 srdeční záležitost. V minulosti jsem již v Lagardère Active ČR pracovala a vždycky jsem si říkala, že se jednou na Evropu 2 vrátím. Je to pro mě obrovská šance a hlavně čest a věřím, že se mi společně se skvělým týmem, který na Evropě 2 je, podaří dosáhnout očekávaných výsledků, říká Lenka Maureryová.

Mediální skupina Lagardère Active ČR patřící do nadnárodní sítě Lagardère Group je jedním z nejvýznamnějších hráčů na českém rozhlasovém trhu. Provozuje pět českých rozhlasových stanic, jednu slovenskou a také mediální zastupitelství.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).