Hlavní navigace

Eurosport prodloužil vysílací práva pro French Open až do roku 2021

26. 11. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Tenis je součástí naší DNA. Každý rok dosahují přenosy z Roland Garros na Eurosportu a Eurosportu 2 více než 60 milionů diváků,“ uvedl generální ředitel Eurosport Group Jean-Thierry Augustin.

Panevropský tematický kanál Eurosport získal vysílací práva na prestižní tenisový turnaj French Open (Roland Garros) až do roku 2021. Kromě klíčových trhů, jako jsou Španělsko nebo Itálie se tak z něho budou moci těšit minimálně do této doby i diváci v České republice. Eurosport počítá s tím, že tuto významnou tenisovou událost bude pokrývat nejen na hlavním kanálu, ale i své sesterské stanici Eurosport 2. Dále bude k dispozici tato událost také prostřednictvím Eurosport Playeru v chytrých televizorech, mobilních telefonech a tabletech.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Cyklistická Tour de France vydrží na Eurosportu minimálně do roku 2019

Především Eurosport Player se má stát důležitou platformou pro sledování French Open. Jeho podobu a funkce chce panevropský vysílatel nadále vylepšovat. Jsem opravdu potěšen, že se nám podařilo posílit naše partnerství s Francouzskou tenisovou federací, pochválil si generální ředitel Eurosport Group Jean-Thierry Augustin, který nezapomněl vyzdvihnout, na jak dlouhou dobu stanice práva získala a také skutečnost, že už je majitelem také řady dalších atraktivních podniků, například Tour de France. Tenis je součástí naší DNA a přitahuje miliony diváků, dodal Augustin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).