Hlavní navigace

Eurosport představí příští týden novou podobu svého on-line přehrávače

4. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Řadu novinek, kterou má on-line přehrávač panevropského sportovní kanálu pro své předplatitele připravenou, uvede Eurosport spolu se startem závodu 24 hodin Le Mans.

Novou podobu svého on-line přehrávače představí v příštím týdnu panevropský tematický kanál Eurosport. Jeho výhodou má být především snadný přístup k živě vysílanému obsahu, a to pokud možno na jedno kliknutí. Souběžně vysílané přenosy budou k dispozici na více kanálech, snadnější by měla být i navigace a přepínání mezi jednotlivými kamerami. Eurosport funguje jako samostatný produkt bez vázanosti ke klasickému lineárnímu vysílání panevropského kanálu, který je v České republice i na Slovensku součástí řady placených služeb včetně satelitu, kabelu a IPTV.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Eurosport označil letošek za Rok mistrů, nabídne rekordní počet šampionátů

Eurosport Player je špičkou ve své třídě produktů OTT a demonstruje, že Eurosport se zaměřuje na dodávání špičkového sportovního vysílání za pevnou cenu na multi-platformním základě přímo spotřebiteli. Nový Eurosport Player má intuitivní navigaci, více statistik a těch nejlepších sportovních momentů a nabídne také přístup z několika úhlů kamery, což optimalizuje zážitek ze sledování našeho rostoucího portfolia světového sportu, konstatoval Peter Hutton, generální ředitel Eurosportu. Významná změna, kterou stanice představí, bude uvedena v život společně se startem závodu 24 hodin Le Mans.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).