Hlavní navigace

Edision EDI-Combo T2/C USB tuner: pro počítač, pro mobil i pro tablet

15. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Edision
S příchodem letošního podzimu jakoby se roztrhl pytel s novými set-top boxy. A už tu máme i kombinovaný model pro přístroje s Androidem.

Za 1150 Kč si můžete pořídit externí USB tuner určený pro počítače s operačním systémem Windows a také pro zařízení s Androidem. V obou případech jde navíc o kompatibilitu s celou řadou verzí a uspět byste tak měli i u těch opravdu starých.

Další výhodou EDI-Combo je podpora vysílání nejen v DVB-T/T2, ale také po kabelových sítích DVB-C. Tuner umožňuje automatické i manuální ladění a také nahrávání, a to do MPEG/TS. K dispozici je rovněž i programová nabídka EPG.

ČTĚTE TAKÉ: Evolveo Sigma T2 se standardním anténním konektorem

České Radiokomunikace: do konce roku DVB-T2 všude

České Radiokomunikace spouštějí vysílače DVB-T2 v Sušici a v Chebu

Zabudován je miniaturní anténní konektor MCX, v ceně ale obdržíte redukci na klasický konektor a také teleskopickou anténu a kabel USB/Micro USB. Právě přes něj je pak zajištěno připojení ke stolnímu počítači nebo notebooku.

UX DAy - tip 2

Rozměry Edision EDI-Combo T2/C jsou 54 × 8 × 35 mm (švh), hmotnost 10 gramů. V případě Windows je udávána kompatibilita s XP SP3, Vista 32/64, 7 (32/64), 8 (32/64) a Windows 10. U operačního systému Android jde o cokoli od verze 4.0. Vyžadován je dále alespoň dvoujádrový procesor a Micro USB (OTG), tedy schopnost mobilního telefonu načítat přes rozhraní Micro USB paměťová média.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).