Hlavní navigace

E15: Prima chystá na příští rok čtvrtý televizní kanál. Půjde o Primu Life?

3. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nová stanice měla původně odstartovat již letos v září. Má jít o lifestylový program s filmy, sportem, dokumenty a magazíny.

Čtvrtý televizní program spustí v příštím roce FTV Prima. K současné Primě family, Primě Cool a Primě love má přibýt nová stanice zaměřená na lifestyle. Ekonomickému deníku E15 to řekl generální ředitel FTV Primy Marek Singer. Už koncem minulého týdne se na internetu, včetně diskusního fóra DigiZone.cz, objevily spekulace o tom, že Prima letos na podzim spustí novou stanici Prima Life. Singer pro E15 potvrdil, že televize původně uvažovala o startu letos v září, nakonec ale svůj záměr přehodnotila.

BRAND24

K TÉMATU: Prima na podzim nepokrytě zaútočí na Novu. Chce sestřelit Ordinaci

Nový kanál Primy by tak měl odstartovat až v příštím roce, přičemž Singer odhaduje celkové náklady na jeho spuštění na 200 milionů korun. Podle šéfa FTV Primy to je méně než u Primy Cool. Nová stanice by se měla zaměřit na filmy, sport, dokumenty a magazíny, čímž nápadně připomíná nedávno spuštěný pátý kanál Novy, na muže zaměřeného Fandu. Podle deníku E15 televize zatím nepožádala Radu pro rozhlasové a televizní vysílání o udělení vysílací licence.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).