Hlavní navigace

DVTV podepsalo exkluzivní smlouvu s Economií na další tři roky

27. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Economia
Mediální dům Economia se dohodl na pokračování exkluzivní spolupráce s DVTV. Během prvního čtvrtletí nového roku navíc chce DVTV dále rozšířit programovou nabídku.

Po dvou a půl letech vysílání byl čas na revizi stávající spolupráce a věříme, že nová dohoda umožní další rozvoj DVTV a především seriózního videoobsahu, uvedl vedoucí projektu DVTV Jan Rozkošný. Tým DVTV se podle něj může těšit zejména na nové studio, které připravuje ve spolupráci s mediálním domem Economia. Mezi pořady by se nově měly objevit také živě moderované diskuse nebo glosáře v kratším formátu.

BRAND24

Daniela Drtinová, Martin Veselovský a Filip Horký, který se k DVTV na podzim loňského roku připojil, udělali celkem dva tisíce rozhovorů s největšími osobnostmi české i zahraniční politiky i společenského dění. Diváci strávili sledováním videí DVTV přes sedm milionů hodin, uvedl člen představenstva společnosti Economia a ředitel jejích redakcí Vladimír Piskáček.

Prvním z takových pořadů bude živý přenos z diskuse po prezidentských volbách ve Spojených státech amerických a jejich rozbor pod názvem Americká snídaně. Kromě DVTV se na něm budou podílet experti na USA z newsroomu Economie a šéfredaktor zpravodajského serveru Aktuálně.cz Pavel Tomášek. Na webu Aktuálně.cz bylo zobrazeno více než sto milionů stránek s obsahem DVTV, počet přehraných videí dosáhl šedesáti milionů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).