Hlavní navigace

Druhý ročník youtubering festivalu Vodafone You Fest proběhne na konci září

14. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ VIDEO – Prima Cool a hudební televize Óčko zvou na druhý ročník festivalu Vodafone You Fest.

Organizátoři chtějí navázat na loňský ročník, který v pražském Průmyslovém paláci nabídl jedinečné spojení hudby, youtuberingu, gamingu, lifestylu, fashion a fresh food festivalu. Na stejném místě vystoupí 30. září hudební interpreti, jako jsou rapper Ego, kapela Slza, skupina Blakkwood, Celeste Buckingham, Sebastian, Pavel Callta, Monika Bagárová, Paulie Garand nebo DJ Wich.


Autor: FTV Prima

Pozvánka na 30. září na pražské Výstaviště.

Na své si přijdou i fanoušci youtuberů, jako jsou DeeThane, SterakDary nebo Martin Rota. Po úspěšném pilotním ročníku, který navštívilo na šest tisíc lidí, jsme se rozhodli i letos připravit nabitý multižánrový festival s rozmanitou škálou zábavy. Kromě hudebních vystoupení známých českých interpretů, youtuberů, gaming a food zóny plánujeme v tomto roce akci rozšířit také o fashion zónu s módní přehlídkou. Na závěr večera bude navíc program pokračovat after party se známými DJs, popisuje Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zároveň zodpovědný za pořádající agenturu Solootions, která akci pořádá ve spolupráci s divizí Óčko Promotion. 

BRAND24

První ročník považujeme za úspěšný a jsme rádi, že si tento unikátní festival získal tisíce příznivců a my mohli být u toho. Festival je jedním z mnoha projektů, které připravujeme v rámci platformy #jetovtobě, věnované mladým lidem, dodává Vladimíra Doleželová, manažerka pro řízení značky a kampaní společnosti Vodafone. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).