Hlavní navigace

Druhý díl Věznice Fortress bude dnes na Film+ nahrazen akčním dramatem Zážeh

17. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice Film+ z portfolia společnosti AMC mění svůj večerní program, diváci se mohou těšit na film Zážeh, drama z amerického vojenského prostředí.

Dnes večer ve 23:25 hodin bude na kanále Film+ odvysílán film Zážeh z roku 2002 (v originále Ignition, na ČSFD se jako alternativní český název uvádí ještě Start v ohrožení). Nebude tak odvysílán původně plánovaný sci-fi film Věznice Fortress 2 z roku 1999, ve kterém hlavní roli ztvárnil Christopher Lambert.

Zážeh (Ignition)

Věková hranice: 16 let
Režisér: Yves Simoneau
Hlavní role: Bill Pullman, Lena Olin, Colm Feore

Conor Gallagher (Bill Pullman) je vyznamenaný pilot, který nedokáže vybřednout z prekérního údobí svého života. Poslední možností pro něho je, že se dá najmout jako tělesný strážce mladé soudkyně, která si svými nekompromisními postoji získala mnoho stoupenců mezi veterány, zatímco ve vedení armády má spíše nepřátele. Práce zpočátku požírá poslední zbytky Conorovy sebeúcty, soudkyně totiž není nadšená představou, že ji bude na každém kroku doprovázet tělesný strážce. Začíná nový proces, který se točí kolem životu nebezpečných součástek k vrtulníku. Před soudkyní se opět hromadí překážky, ale Conor většinu obžalovaných dobře zná. Život obou je ohrožen, proto v zájmu odhalení pravdy musí spojit své síly.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).