Hlavní navigace

Dokumentární kanál Docubox HD připravuje lokalizaci do češtiny

18. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Docubox HD je v tuto chvíli exkluzivně dostupný prostřednictvím satelitu pouze v nabídce operátora Skylink, a to spolu s dalšími programy, jako jsou například Fashionbox HD nebo Fightbox HD.

Pravděpodobně v horizontu několika měsíců dojde k lokalizaci dokumentární stanice Docubox HD do českého jazyka. Serveru DigiZone.cz to sdělil obchodní a marketingový manažer společnosti SPI International pro střední a východní Evropu Adrian Gumulák. Docubox HD je stejně jako ostatní HD kanály této distribuční firmy součástí balíčku Mixbox, který byl vytvořen speciálně pro potřebu satelitního operátora Skylink v České republice a na Slovensku.

BRAND24

K TÉMATU: Do Česka a na Slovensko míří další HD kanály od SPI International 

Skylink chtěl vypustit balíček poměrně rychle, takže lokalizaci připravujeme, ale nemáme ji ještě v tuto chvíli hotovou, uvedl Gumulák a dodal: Jakmile bude lokalizace pro Docubox HD hotová, kanál bude pochopitelně dostupný i v češtině. V budoucnu by se mohl objevit v nabídce Skylinku (a případně i dalších operátorů) program Filmbox Action HD, který je prozatím exkluzivně dostupný pouze v Bulharsku. SPI ale musí nejprve vypořádat problém s právy, jež má pouze pro tamní trh.

Vítáte chystanou lokalizaci dokumentárního kanálu Docubox HD do češtiny?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).