Hlavní navigace

Dokumentární kanál Animal Planet chystá přechod na širokoúhlý formát

23. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V souvislosti s touto značkou byla potvrzena i další novinka. 1. února dojde k přejmenování a proměně (rebrandingu) tohoto programu na Discovery Life. Změna se týká polského trhu.

Dokumentární stanice chystá na 17. února příštího roku přechod na širokoúhlý formát. Vyplývá to z informací, které poskytla společnost Discovery Networks operátorům v Maďarsku. Vzhledem k tomu, že stejná verze stanice je dostupná i v České republice a na Slovensku, mohou očekávat klienti placených služeb v těchto zemích změnu i na našem trhu. Ve stejném termínu by mělo dojít taktéž k úpravě vizuálu stanice a program by tak měl dostat modernější kabát. Česká pobočka společnosti Discovery Networks zastupovaná agenturou Ewing PR zatím tuto změnu oficiálně nekomunikovala.

UX DAy - tip 2

ČTĚTE TAKÉ: Podívejte se na nový vizuál a podobu Discovery Showcase HD

V souvislosti se značkou Animal Planet byla potvrzena i další novinka. 1. února dojde k přejmenování a proměně (rebrandingu) tohoto programu na Discovery Life. Podle informací z polských médií (viz například web media2.pl) byla tato novinka potvrzena pouze prozatím na tamním trhu, kde je dostupná odlišná verze programu oproti CZ nebo SK trhu. Je však možné, že k proměně Animal Planet na Discovery Life dojde časem i na našem trhu. Na obou trzích bývalé federace je dostupná tato dokumentární stanice i ve verzi s vysokým rozlišením (HD). Ta logicky vysílá ve formátu 16:9 od samotného počátku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).