Hlavní navigace

Dohoda o distribuci mezi Novou a UPC uzavřena

16. 1. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Týká se HD kanálů Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Nova International, které tak budou k dispozici i pro slovenské zákazníky tohoto kabelového operátora.

U Novy International se mohou diváci těšit například na oblíbené seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2 a také na pravidelné Televizní noviny či zpravodajské a publicistické magazíny. Sportovní fanoušci budou moci zhlédnout fotbalové zápasy Evropské ligy UEFA, anglické poháry FA Cup a EFL Cup a mj. také NBA či NHL. Nepřijdou ani o šipkové turnaje jako Premier League Darts, tenisový Wimbledon či jihoamerickou kvalifikaci na Mistrovství světa ve fotbale.

Nova Sport 1 a Nova Sport 2, oba programy ve špičkové HD kvalitě, doplní atraktivní sportovní nabídku služeb Basic a Exclusive a samozřejmě také sportovního balíčku Sport, uvedl Martin Miller, generální ředitel společnosti UPC Česká a Slovenská republika.

Nové programy zařadí slovenská UPC do své nabídky v noci z pondělí na úterý (z 16. na 17. ledna 2017) a na nejnovějších HD Mediaboxech se objeví automaticky na pozicích 211 a 212.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).