Hlavní navigace

Dnes začíná Letní filmová škola. Zpravodajství najdete na Radiu 1

22. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Bohumil Herwig
Aktuality a další zpravodajství připravuje Asociace českých filmových klubů ve spolupráci se zmiňovanou rozhlasovou stanicí.

Radio 1 je oficiálním partnerem 42. ročníku Letní filmové školy, která v Uherském Hradišti začíná dnes 22. července a končí do 30. července 2016. Po dobu konání filmové přehlídky, resp. od soboty 23. do pátku 29. července vždy v 11 hodin v premiéře a v 16 hodin v repríze, bude stanice vysílat zpravodajský servis s informacemi o festivalových novinkách a uváděných filmech. Chybět nemají ani pozvánky na jednotlivé filmové sekce a informace o akcích v rámci doprovodných programů.

ČTĚTE TAKÉ: Operátor Teleko vyřadil ze svého multiplexu čtyři stanice, zmizelo SeeJay i Radio 1

Radio 1 příští týden oslaví 25. narozeniny

BRAND24

Podle zaslané tiskové zprávy největší nesoutěžní filmový festival v České republice divákům opět nabídne program rozdělený do šesti základních sekcí: Fokus, Inventura, Spektrum, Visegrádský horizont, AČFK uvádí a Zvláštní uvedení. I letos však na návštěvníky čeká řada dalších akcí, včetně divadelních představení, koncertů a výstav. A také pondělní večírek s DJ Radia 1 Pierrem Urbanem a Not Tonight (aka DJ Rudeboy).

Radio 1 je možné poslouchat na frekvenci 91,9 FM a také prostřednictvím internetu. Stáhnout si můžete i mobilní aplikaci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).