Hlavní navigace

DigiZone.cz slaví 10 let existence, díky Samsungu otevírá placený obsah

5. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Desáté výročí vzniku serveru DigiZone.cz si můžete připomenout speciálním longformem. Partner výročí, společnost Samsung, na dva týdny zasponzoroval odemknutí prémiového obsahu.

Přesně před deseti lety, 5. října 2005, odstartoval specializovaný zpravodajský server DigiZone.cz. Jako vůbec první internetové médium zaměřené na digitalizaci televizního vysílání začal informovat o připravovaném vypínání analogové televize a postupu digitalizace v České republice. Kulaté výročí můžete oslavit spolu s námi nad prémiovým obsahem DigiZone.cz, který díky hlavnímu partnerovi webu, společnosti Samsung, bude ode dneška až do 18. října přístupný zdarma, a to včetně archivních článků od vzniku prémiové sekce po současnost. Denně se tak dostanete k nejpodrobnějším datům o televizní sledovanosti na českém internetu, unikátním článkům, rozhovorům, recenzím a přehledům televizních a rozhlasových přijímačů, pod kterými můžete volně diskutovat.

SPECIÁL: 10 let DigiZone.cz… Jak to vlastně začalo?

BRAND24

První desetiletí DigiZone.cz si připomínáme i ve speciálu, který nabízí průřez nejdůležitějšími událostmi televizní digitalizace za jednotlivá léta od roku 2005 do loňska. Zjistíte v něm, jak se měnil počet volně šířených, terestricky vysílajících televizních stanic na českém trhu, sledovanost televizí, které se nechají měřit peoplemetry, pokrytí digitálním signálem a můžete si přečíst zajímavé výroky z let, kdy se teprve budoval nový digitálně-televizní trh. Věříme, že vás naše narozeninové dárky pobaví a těšíme se na dalších společných deset let na českém internetu!

RYCHLÁ NAVIGACE: Prémiový obsah DigiZone.cz kompletně zadarmo!

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).