Hlavní navigace

Digi2GO u Alza.cz a s balíčkem Sport na půl roku zdarma

30. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Digi CZ
Před nedávnem spuštěnou internetovou televizi původně satelitního operátora Digi TV, resp. Nová Digi TV, lze nyní zakoupit i per partes.

U Alzy si totiž nově můžete pořídit samostatný set-top box Arris VIP1113 M (1999 Kč) a následně se pak registrovat buď on-line, nebo prostřednictvím zákaznické linky Digi CZ.

Ti, kteří si touto cestou obstarají IPTV službu Digi2GO do 31. října 2016, získají jako bonus balíček Sport, ve kterém mj. najdete přímé přenosy z anglické Premier League, z druhé anglické nejvyšší soutěže Sky Bet Championship a také ze španělské La Ligy na šest měsíců zdarma. Od roku 2017 pak například přibudou přenosy z tenisového okruhu ATP, včetně finálového Turnaje mistrů v Londýně.

K TÉMATU: Jaká je Digi2GO (test)?

Jak vypadá Digi2GO na třech platformách

Test IPTV přijímače Arris VIP1113 (je stejný jako pro T-Mobile TV)

BRAND24

Jaká je internetová televize Digi2GO a také jak vypadá, se dozvíte na výše uvedených odkazech, kde jsou i fotogalerie. Tuto IPTV službu můžete provozovat jak se set-top boxem, nebo s až dvěma, tak i bez něj, a to na celkově až čtyřech zařízeních. K dispozici jsou obvyklé funkce, jako např. nahrání pořadu či Zpětné zhlédnutí.

Digi2GO nabízí společnost Digi CZ od začátku září za cenu od 299 Kč měsíčně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).