Hlavní navigace

Digi CZ zlevnila balíček HBO. Týká se to jak satelitní, tak internetové služby

22. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Digi CZ
Balíček zahrnuje kanály HBO, HBO 2 a HBO 3, nabídka trvá do konce roku 2016 a dokoupit k ní lze i mobilní HBO GO.

Společnost Digi CZ, provozovatel satelitní Nové Digi TV a internetové televize Digi2GO, výrazně zlevnila balíček HBO. Ten nyní můžete namísto 199 Kč pořídit už za 149 Kč.

Mezi hlavní lákadla HBO v současnosti patří nový český seriál Pustina (viz galerie níže), divácky atraktivní je ale i další novinka Westworld, což je zajímavá „westernová“ sci-fi. V případě filmů se diváci v prosinci mohou těšit zejména na nejnovější zpracování Knihy džunglí, Malého prince a také dobrodružnou fantasy Pan. HBO rovněž uvede Sorrentinovo „Mládí“, dojemný snímek Joy nebo oscarové drama The Revenant – Zmrtvýchvstání.

K TÉMATU: Pustina: vycizelované detaily, seskládané do mrazivého obrazu (recenze)

Digi CZ bude spolupracovat s tuzemským fanklubem FC Barcelona

Digi TV rozšířila nabídku o HD verzi kanálu Nova Sport 2

UX DAy - tip 2

Pokud jde o rozlišení v jakém jsou kanály nabízeny, v případě satelitního příjmu je v HD pouze klasické HBO, u Digi2GO jde pak o všechny tři kanály. Zákaznická linka také na náš další dotaz odpověděla, že cena 149 Kč platí do vypovězení vaší smlouvy a nejde tedy o nějaké časově limitované zlevnění.

Balíček HBO mohou za 149 Kč měsíčně získat jak stávající zákazníci Digi CZ, kteří ho doposud nemají, tak zákazníci noví. Pro získání doplňkového balíčku je nutné současně mít i základní balíček, který na satelitní Nové Digi TV zahrnuje 70 kanálů (12 v HD) a na internetové Digi2GO 60 kanálů (27 v HD). Všechny ceny platí v případě uzavření smlouvy se závazkem na dobu 24 měsíců, navíc je možné – za 49 Kč měsíčně – doobjednat i službu HBO GO.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).