Hlavní navigace

Dětský kanál České televize ČT :D spustil oficiální web, v DVB-T testuje monoskop

14. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ SCREENSHOT – Programová pozice označená jako Test v Regionální síti 7 je určena pro ČT :D, potvrdil serveru DigiZone.cz šéf projektových týmů ČT Pavel Hanuš

Vlastní internetové stránky na adrese www.decko.cz spustil připravovaný dětský kanál České televize, stanice ČT :D nazývaná “Déčko”. Poutá na nich svůj start plánovaný na 31. srpna a vypsala soutěž Po stopách televizních hrdinů. Zájemci se jí budou moci zúčastnit od 1. července do 25. srpna, přičemž jména vítězů ČT :D zveřejní první den svého vysílání poslední prázdninový den. Výherce od ČT získá tablet nebo batoh.

BRAND24

K TÉMATU: Kavčí hory se při přípravě ČT :D inspirovaly hlavně od německého Kinder Kanalu

Česká televize zároveň potvrdila, že testovací pozice v Regionální síti 7, která obsahuje monoskop a označení “Test”, je připravena právě pro ČT :D. Serveru DigiZone.cz to řekl šéf projektových týmů ČT Pavel Hanuš s tím, že zhruba tři týdny před zahájením vysílání Déčka se na této pozici objeví promo smyčka. ČT :D bude podle Hanuše vysílat hned od prvního dne i na satelitu a v kabelech. Kavčí hory chystají na pondělí 17. července tiskovou konferenci o ČT :D.


Screenshot: Jan Potůček, DigiZone.cz

Titulní strana oficiálního webu dětského kanálu ČT :D

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).