Hlavní navigace

Dětská TV Písnička už má termín startu, vysílání zahájí ještě v tomto týdnu

11. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vysílání bude složeno z vánočních písniček a bloků pro děti. Maskoty televize jsou pohádkové postavičky Ferda Mravenec a Brouk Pytlík.

Dětská televize Písnička, která bude dostupná v pozemním vysílání na sdílené programové pozici se stanicí Country no.1, už má stanovený termín startu. Pokud zahájení nepřekazí technické komplikace, program by měli diváci na svých obrazovkách poprvé vidět již tento týden, konkrétně v pátek 12. prosince. Serveru DigiZone.cz to řekl obchodní zástupce televize Robert Kvapil. Jak bylo již dříve avizováno TV Písnička bude k dispozici pouze v pozemním vysílání DVB-T, v kabelových rozvodech, a později také na satelitu Astra 3B poběží beze změny po dobu 24 hodin denně stanice Country no.1.

BRAND24

K TÉMATU: TV Písnička bude dětskou obdobou Šlágr TV, nabídne i prodej DVD nosičů

Kvapil DigiZone.cz dále sdělil, že vysílání bude složeno z vánočních písniček a bloků pro děti. Maskoty televize mají být pohádkové postavičky Ferda Mravenec Brouk Pytlík, na jejichž užívání získal držitel licence pro Country no.1 práva. Od 12. prosince bude v pozemním vysílání televize fungovat pod názvem „TV Písnička a Country no.1“, neznamená to však, že by tomu bylo i takto u grafiky a identifikačních prvků. Z tohoto pohledu půjde o dvě samostatné televize dělící se o jednu programovou pozici. TV Písnička má vysílat v době od šesté ranní do devatenácté, případně dvacáté hodiny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).