Hlavní navigace

Dětská televize Písnička provozovatele Šlágr TV získala satelitní licenci

19. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

TV Písnička je charakterizována v satelitní licenci jako teleshoppingový program s akcentem na hudbu různých žánrů. Pozemně vysílá v multiplexu 4 Radima Pařízka.

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) udělila na svém posledním zasedání licenci pro satelitní distribuci týkající se stanice TV Písnička. Vyplývá to z jejího aktuálního zápisu. Dokument má platnost dvanáct let a šíření se týká území České republikySlovenska. TV Písnička doposud vysílala na sdílené programové pozici se stanicí Country no.1. Právě v pozemním vysílání musí proto provozovatel používat označení obou programů, tedy „TV Písnička a Country no.1“. TV Písnička bude na satelitu vysílat v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Country no.1 v multiplexu 4 a kabelové síti UPC s novou identifikací

TV Písnička je charakterizována v satelitní licenci jako teleshoppingový program s akcentem na hudbu různých žánrů. Společnost Šlágr TV je především známá coby provozovatel stejnojmenného programu distribuovaného v multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group, kterou stoprocentně ovládají České Radiokomunikace. Popularitu si získala zejména u diváků ve středním a starším věku, především pak důchodců. Šlágr TV dokáže udělat zajímavá čísla proti velkým i tématickým stanicím zachytitelným na klasickou anténu například v době svátků a na závěr roku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).