Hlavní navigace

Další kandidátský projekt: Milan Vacek navrhuje internetový kanál

21. 4. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ KANDIDÁTSKÝ PROJEKT – Součástí koncepce dramaturga Milana Vacka je i samostatný internetový kanál.

Pětici kanálů České televize by měl podle kandidátské koncepce dramaturga Milana Vacka doplnit internetový kanál ČT Net, který by neměl podobu archivu, ale opravdového živého vysílání. Z větší části by měl být založen na přímém kontaktu s divákem sociálními sítěmi. Šlo by o něco mezi Dobrým ránem celý den a třeba kdysi slavným Studiem Kontakt. K dispozici by měl mít režijní komplex, tedy malé studio, režii a možnost pouštění příspěvků z různých záznamových formátů, plánuje Vacek. 

UX DAy - tip 2

KE STAŽENÍ: KANDIDÁTSKÝ PROJEKT MILANA VACKA

Kanál by se měl vyznačovat mladým stylem, který by vhodně nahradil současnou totální neexistenci pořadů pro mládež. Sem by patřilo i zpětné promo na ostatní kanály – co se vyrábí nebo filmy o filmu, popisuje Vacek. Současný internetový archiv by podle něj potřeboval zpřehlednit. Pořadů, které v něm jsou, stále přibývá a najít ten správný je často dost náročné. To se týká také mobilní aplikace, v té se zájemce hodě ztratí, přitom počet sledování pořadů na mobilu nebo tabletu stoupá, doplňuje Vacek.  

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).