Hlavní navigace

ČT nabídne hokej na několik způsobů. Kompletně živě, přes web a HbbTV

6. 5. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
Na České televizi si budete moci MS v hokeji užít hned v několika formách: v běžném živém vysílání, na webových stránkách a chybět nebude ani v HbbTV.

Od dnešního dne, tedy pátku 6. května, až do neděle 22. května bude program ČT Sport patřit především fanouškům hokeje. Z nadcházejícího mistrovství světa v Rusku nabídne stanice 54 utkání, z nichž 29 bude formou přímého přenosu. Kompletní živé vysílání všech 64 utkání pak najdete na webovém speciálu České televize na HbbTV, a to živě.

Webový speciál na adrese http://www.mshokej.cz spouští ČT už popáté. Důraz klade na aktuální zpravodajství, výsledkový servis a živé vysílání. Předností bude i jeho rychlost. Okamžitě po skončení přenosu totiž vydávají redaktoři portálu ČT Sport reportáž ze zápasu a ohlasy hokejistů, realizačního týmu i další novinky. Ty budou dostupné i prostřednictvím profilů na Facebooku, Twitteru, Google+ a nově také na Instagramu. Součástí stránek, které jsou dostupné i formou mobilní verze či skrze aplikaci ČT Sport na Androidu a iOS, budou i blogy expertů a redaktorů ČT.

UX DAy - tip 2


Autor: archiv

Na webových stránkách diváci naleznou všech šedesát čtyři přímých přenosů duelů světového šampionátu. Deset z nich bude k dispozici exkluzivně živě pouze na webu, říká vedoucí redaktor Nových médií ČT Filip Černý a dodává: Speciál přinese i obsáhlý videoarchiv. Diváci a fanoušci si tak mohou kdykoliv zpětně pustit všechny záznamy utkání, jejich sestřihy, ale také jednotlivé momenty zápasů – góly, trestná střílení či kuriozity.

Další doplňkové služby jsou určeny pro majitele chytrých televizorů v podobě hokejové aplikace HbbTV. Aplikace zahrne živé přenosy ze všech zápasů, s možností vrátit se v přehrávání zpět v čase až o tři hodiny, a bohatý video archiv, říká vedoucí Teletextu Jan Zeman, podle kterého diváci ocení i možnost navolit do přenosů zeleným tlačítkem informační lištu s průběžnými zprávami z paralelně probíhajících zápasů. I letos bude mistrovství provázet divácká anketa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).