Hlavní navigace

CNC spustí nový zpravodajský portál Info.cz

7. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: CNC
Šéfredaktorem zpravodajského portálu, jehož spuštění chystá mediální dům CNC, se stane Michal Půr.

Název Info.cz odkazuje podle tvůrců webu na jeho hlavní poslání – přinášet ty nejdůležitější informace pro uživatele. Mediální dům CNC měl tuto doménu připravenou již více než rok. V čele nového portálu stane od začátku listopadu Michal Půr, který má v oblasti zpravodajství letité zkušenosti. Působil jako externí komentátor slovenského ekonomického týdeníku Trend, jako zpravodaj ČTK v Bruselu, později vedl zahraniční, ekonomickou a posléze i centrální redakci ČTK. V týdeníku Euro zastával od července 2014 pozici šéfredaktora a od února 2016 ředitele ekonomické divize.

Michal Půr má pro nás skvělou kvalifikaci danou nejen profesními zkušenostmi, ale i zralostí své osobnosti, která je pro takto významný zpravodajský portál zárukou kvality a naplnění cíle, který celý projekt má. Cílem INFO.CZ není rozšiřování informačního smogu. Cílem INFO.CZ je pomoci uživatelům se v tomto současném informačním smogu vyznat, vidět mezi ostatními informacemi ty podstatné, soustředit se na důležité, uvedla generální ředitelka CNC Libuše Šmuclerová (na fotografii).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).