Hlavní navigace

Clubcard Kino od Tesca s aktualizovanou aplikací pro chytré televizory

21. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Černý podklad aplikace výrazně změnil celé vzezření aplikace, která nyní působí modernějším dojmem. V aplikaci se navíc nově objevila položka Banaxi TV.

V uplynulých dnech došlo k aktualizaci aplikace Banaxi, které do chytrých televizorů (Smart TV) přináší videopůjčovnu Clubcard Kino obchodního řetězce Tesco. Redakce serveru DigiZone.cz si tuto skutečnost ověřila u jednoho z LG televizorů z modelové řady 2014. Změna je patrná u aplikace hned na první pohled, protože se změnila barva její ikony. Doposud šedivý podklad se změnil na černý, nadále v něm zůstalo logo Banaxi. Nejde ale pochopitelně o hlavní změnu, která Clubcard Kino ve Smart TV potkala.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Tesco bude nabízet ve své videopůjčovně i streamování televizních stanic

Černý podklad aplikace výrazně změnil celé vzezření aplikace, která nyní působí modernějším dojmem. V aplikaci se navíc nově objevila položka Banaxi TV, o níž už server DigiZone.cz své čtenáře informoval. V ní jsou aktuálně dostupné dvě stanice – AXN a Sport 5. Zařazení první z nich není velkým překvapením, protože tituly AXN NOW už jsou dostupné v rámci balíčku Banaxi GO. Sport 5 v minulosti nabízela i Topfun televize. Prozatím prázdnou položkou zůstává ve službě Banaxi nadále World Cinema (Světové kino).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).