Hlavní navigace

Český rozhlas bije na poplach, sportovní fandy svolává před MS v hokeji

29. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ukrojit zájem sportovních fandů chce i společnost Progress Digital, která je provozovatelem Regionální sítě 7, která láká na bezplatný příjem stanice ČT Sport HD.

Sportovní fanoušci odpočítávají do největší svátku letošního roku už pouze hodiny. Hokejový šampionát začíná v pátek 1. května, a tak komunikaci směrem k zájemcům o ledový sport zintenzivňuje nejen Česká televize, ale pochopitelně i veřejnoprávní rozhlas. Tradiční vlajkovou lodí bude na jeho vlnách Radiožurnál. Co se týká přímých přenosů, v základní části to budou všechna utkání české hokejové reprezentace, s kompletními přímými přenosy českých zápasů počítá veřejnoprávní médium samozřejmě i ve vyřazovací části šampionátu. Zájemci se mohou těšit pochopitelně i na řadu rozhovorů a pohledy do zákulisí šampionátu.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: MS v hokeji diváky láká, už Euro Hockey Tour byla letos v Česku nejsledovanější v historii

Ukrojit zájem sportovních fandů chce i společnost Progress Digital, která je provozovatelem Regionální sítě 7 (taktéž označovaný jako multiplex 1a). Ta je jediným celoplošným zemským multiplexem v České republice, která kromě stanic ČT 1 HD a ČT 2 HD nabízí svým divákům právě i ČT Sport HD, tedy program, na němž se bude hokejový šampionát z Prahy a Ostravy odehrávat. Zmíněné stanice jsou i součástí Regionální sítě 10, která je k dispozici v Hanušovicích, Lokti, Peci pod Sněžkou, Jeseníku, Pelechově a Prachaticích. Kanál ČT Sport HD je pochopitelně i součástí nabídky placených služeb v Česku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).