Hlavní navigace

Názory k článku Česko – Skotsko. V Praze se hraje o postup na Euro 2012, živě na ČT 4

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 10. 2010 21:19

    Malata1
    Někdy byla aféra, že svaz zbytečně nechává dělat extra mezinárodní signál a teď je to tu zase. BBCi (na 28,2E) má obraz z druhé strany než dává ČT. Jinak se šokem poslouchám ty skotský komentáře a žasnu jakým jazykem to mluví, to snad už nemůže být angličtina :DDD
  • 8. 10. 2010 23:07

    bez přezdívky
    No, aspoň, že je Eden dobře vybaven na přenos z obou stran. I na protější tribuně jsou takový balkony pro TV - na úrovni středu je jeden velkej snad pro čtyři kamery + na úrovni velkých vápen jsou menší balkony pro "ofsajdovou" kameru. Na tribunách za brankami jsou pak balkony pro dvě kamery (aby se tam vešly dva štáby). Na hlavní tribuněj jsou ve střední vyšce na úrovni malého vápna ještě balokony pro další kamery, na nich snad ale nikdy kamery pro TV přenos umístěny nebyly. Koneckonců by úhel pohledu byl dost podobný ofsajdovým kamerám.

    Sečteno, podtrženo, myslím, že v tomto je Eden pro potřeby TV dobře vybaven.

    Jinak jako slávista, který v novém Edenu nevynechal ani jeden zápas, musím říct, že pro mně bylo dosti divné a nepříjemné se na zápas v Edenu dívat prostřednictvím TV. Ale za 700 Kč za bránu je to zlodějna. Maximálně 400 Kč.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).