Hlavní navigace

Česká televize nasadí na jaře druhou řadu sitcomu Marta a Věra

24. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – „Jsme rádi, že se Česká televize snaží roztleskat žánr původního českého sitcomu. Je to potřebné a odvážné,“ konstatoval kreativní producent Michal Reitler.

Natáčení druhé, osmidílné řady sitcomu MartaVěra, který se na obrazovce prvního programu České televize objevil letos poprvé koncem března, rozjíždí v těchto dnech veřejnoprávní médium. Vrátit se mají všechny tři hlavní postavy seriálu, které se v něm objevily. Diváci se tedy opět setkají s Barborou Polákovou, Sabinou Remundovou Pavlem Liškou. Druhá řada sitcomu se objeví na obrazovce Jedničky na jaře příštího roku. Jsme rádi, že se Česká televize snaží roztleskat žánr původního českého sitcomu. Je to potřebné a odvážné, konstatoval kreativní producent Michal Reitler.

Z ARCHIVU: Sitcom Marta a Věra odstartoval na Jedničce úspěšně, oslovil zejména mladé publikum

BRAND24

Po krásných reakcích od diváků a přátel jsem poměrně vesele vykročila do druhé série natáčení. Všichni máme už nějakou zkušenost s žánrem i celým výrobním procesem sitcomu a věřím, že ji pozitivně využijeme. Pro mě a mou Věru je podstatné zachovat si míru herecké suverenity a neméně tak radosti i v rámci dvánáctihodinových pracovních směn, uvedla představitelka Věry Sabina Remundová. Úvodní díl sitcomu si na ČT 1 nevedl vůbec špatně. 31. března ho vidělo 828 tisíc diváků (share 19,62 %; 23,57 % v 15–54). Poslední část vysílaná 26. května se však do TOP 5 stanice vůbec nedostala.

Tvůrčí tým sitcomu Marta a Věra 2 // kreativní producent: Michal Reitler // výkonný producent: Petr Erben a Matěj Stehlík // režie: Jan Bártek // scénář: Petr Kolečko a Tomáš Holeček // kamera: Bořek Minařík // vedoucí výroby: Alena Smetanová // hrají: Barbora Poláková, Pavel Liška, Sabina Remundová

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).