Hlavní navigace

Česká Ethnic TV vysílá na satelitu už týden bez zvuku

15. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 9. 2010

Minimálně týden už nemohou diváci české stanice Ethnic TV naladit zvuk. Audio stopa označená CZE je sice vysílána, ovšem na její pozici je ticho. Je otázkou, proč provozovateli kanálu odstranění tohoto problému tak dlouho trvá. Může za to pravděpodobně skutečnost, že diváci ho v podstatě nemohou žádným způsobem kontaktovat. Webové stránky na adrese www.ethnic-tv.cz, které byly kdysi v provozu, jsou nefunkční.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Česko-vietnamská Ethnic TV odstartuje 14. května

Na družici Hotbird, kde je možné kanál naladit, navíc vysílá s velmi špatnou obrazovou kvalitou. Ta je subjektivním pohledem mnohem horší než některé programy v satelitní platformě Digi TV. Na velkých obrazovkách je vidět, jak se video složka rozpadá na jednotlivé kostičky a vytváří mozaiku. Ethnic TV zahájila vysílání 14. května loňského roku jako projekt první česko-vietnamské televize. Hotbird byl pro její šíření vybrán proto, že je již zde dostupný program VTV 4. Jde o mezinárodní vysílaní přímo z Vietnamu. Na Ethnic TV jsou pořady nabízeny většinou v češtině doplněné titulky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).