Hlavní navigace

Červencové HBO: novinka Jedna noc je už k vidění na HBO GO

30. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: HBO
UVNITŘ GALERIE – Ačkoli je premiéra minisérie stanovena na pondělí 11. července, úvodní epizodu už můžete na této VoD službě zhlédnout nyní.

Nový krimi seriál z dílny HBO zkoumá případ jedné fiktivní newyorské vraždy. Student pákistánského původu Naz Khan je takový roztomilý podivín. Když dostane pozvánku na večírek a krachne mu odvoz, půjčí si tátův taxík. Cestou k němu nastoupí mladá žena a požádá ho o svezení. Jeho plány rázem vezmou za své a rozjíždí se osudová noc. Naz je později obviněn ze zločinu, který podle svých slov nespáchal.

Temný příběh sleduje policejní vyšetřování, soudní řízení a očistec ve vězení, kde Naz čeká na svůj proces.

ČTĚTE TAKÉ: Na podzim se diváci HBO dočkají drog, umělého vědomí i Sarah Jessicy Parker

HBO zveřejnilo trailer na Pustinu, režírovat ji bude Zachariáš a Nellis

Osmidílnou minisérii uvede HBO souběžně s americkou premiérou. Diváci ji tak mohou sledovat vždy ve 3 hodiny v noci z neděle na pondělí nebo v pondělí od 20:00 hod.

BRAND24

Jedna noc, premiéra na HBO 11. července, režie Steven Zaillian; hrají John Turturro, Riz Ahmed, Bill Camp, Jeannie Berlin, Payman Maadi.

V červenci se ještě můžete těšit mj. na katastrofický film San Andreas (3. 7.), animák Hodný dinosaurus (10. 7.), dobový krimi thriller Legendy zločinu (24. 7.) či na Šíleného Maxe, zběsilou cestu (31. 7.).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).