Čekáme na stanovisko Skylinku, od nás nabídku mají, tvrdí šéf Slovak Sport.TV

DOPLNĚNO Na diskusních fórech věnujících se mj. satelitní televizi se objevuje kritika dostupnosti anglické Premier League v Česku a na Slovensku. Hledají se možnosti příjmu ze zahraničí.

Situace ohledně budoucnosti tematického kanálu Slovak Sport v nabídce satelitní služby Skylink je stále nejasná. Na otázku, zdali bude program nadále dostupný u tohoto operátora, odpověděl šéf televize Róbert Greguš e-mailem stručně: Čekáme na odpověď od Skylinku, od nás nabídku mají. Na přímý telefonický dotaz, o jakou nabídku se jedná, nechtěl být Greguš konkrétní. Ředitel Slovak Sportu tedy nekonkretizoval, zdali se v současné době jedná o prodloužení smlouvy na již existující stanici, případně, zdali do nabídky přibude i druhý kanál, jehož hlavním tahákem bude anglická Premier League.

K TÉMATU: Kdo nabídne Slovak Sport s Premier League? Už to nebudeme komentovat, říká jeho šéf

Jak vidí tato jednání druhá strana, tedy přímo satelitní operátor Skylink? Zatím to nemohu komentovat, uvedl Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group a dodal: Do 1. srpna určitě program v naši nabídce vydrží, jak to bude poté, se uvidí.  Chystaná stanice Slovak Sport 2, která má mimo jiné nabídnout právě Premier League, vzbuzuje emoce zvláště u našich východních sousedů. Jak uvedl nedávno pro Živé.sk sám Greguš, program sice bude dostupný také prostřednictvím internetu, ale pouze v České republice. Nespokojení satelitní diváci tak už několik dní řeší možnost sledování atraktivní anglické soutěže prostřednictvím některé ze zahraničních platforem.

49 názorů Vstoupit do diskuse
poslední názor přidán 30. 7. 2013 12:59