Hlavní navigace

Borovský odchází z TV Barrandov, televizi nadále povede přímo Jaromír Soukup

7. 12. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Generální ředitel třetí největší televizní skupiny Jaromír Soukup ruší funkci výkonného ředitele.

Z vedení TV Barrandov tak po téměř dvouleté spolupráci odchází František Borovský. Z pozice generálního ředitele se poslední dva roky věnuji televizi Barrandov prakticky na denní bázi. Mám detailní přehled jak o programové skladbě, o výrobě, tak i o celkovém dění v televizi. Díky dobře nastavenému stylu řízení a fungující vnitřní struktuře se ukázalo, že je funkce výkonného ředitele v tuto chvíli nadbytečná. Františku Borovskému samozřejmě děkuji za odvedenou práci. Během jeho působení připravila naše televize mnoho nových atraktivních formátů, okomentoval aktuální situaci Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Televize Barrandov pod vedením generálního ředitele Jaromíra Soukupa přivedla v průběhu podzimu řadu atraktivních formátů, které pomohly zvýšit její sledovanost. Již nyní je jasné, že naše skupina skončí za rok 2016 v zisku. Rostoucí sledovanost potvrzuje, že mé rozhodnutí investovat do programu a rozvoje stanic bylo správné. I v příštím roce budeme v tomto trendu pokračovat. Připravujeme jak pokračování úspěšného seriálu Doktorka Kellerová, tak i další díly oblíbených pořadů z vlastní tvorby, jako jsou Soudkyně Barbara, Nebezpečné vztahy nebo Můžu dál? s Alešem Cibulkou, doplnil Jaromír Soukup.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).