Hlavní navigace

Bolek Polívka na Primě family poprvé v sobotu 2. března, Vylomeniny od 4. března

15. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přelom února a března se na hlavním kanálu Primy ponese v duchu zavádění jarních programových novinek. Už ve čtvrtek 28. února odstartuje třetí řada Farmáře.

Na sobotu 2. března naplánovala Prima family premiéru nové původní zábavné talk show Polívka na víně s Bolkem Polívkou. “Do prvního dílu s podtitulem Muži na scéně přijali pozvání Vojta Kotek, Jiří Mádl, Michal Dlouhý, Arnošt Goldflam a mladé herecké hvězdy Jan Hofman a Filip Antonio,” uvedla Prima v definitivní verzi programového schématu na 9. týden, který rozeslala programovým týdeníkům. Pořad bude začínat hned po zpravodajské hodině ve 20:15 hod.

K TÉMATU: Prima family chce prolomit nízkou sledovanost, představí farmáře z třetí řady

Dva dny před Polívkou na víně, ve čtvrtek 28. února, začne Prima family vysílat nové díly premiérové třetí řady seznamnovací reality show Farmář hledá ženu, kterým věnuje rovněž hlavní vysílací čas od 20:15 hod. Od pondělí 4. března pak na pondělní večery po seriálu Cesty domů nasadí nový zábavný pořad Vylomeniny s Martinem Dejdarem a Tomášem Měcháčkem. Začínat bude ve 21:45 hod., dostane tedy původní programové okno Partičky, jejíž začátek se přesune na 22:35 hod.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Nové díly Farmáře a Nikdo není dokonalý se na Primu family vrátí dřív. Už příští týden

Prima zatím k Vylomeninám nezveřejnila žádné bližší podrobnosti. V předběžném programovém plánu na 10. týden u tohoto pořadu pouze píše: "Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!” Prima family od příštího týdne také přesouvá úterní a čtvrteční VIP Prostřeno! z původního času od 20:15 na 21:45 hod. V úterý před ně nasadí talk show Nikdo není dokonalý, ve čtvrtek zmiňovaného Farmáře.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).