Hlavní navigace

Blesk bude mít vlastní internetovou televizi, nabídne celebrity i sport

18. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Díky špičkové obsahové a technické úrovni od nás reportáže TV.Blesk kupují i zavedené televizní stanice,“ uvedl vedoucí portálu Blesk.cz Petr Konečný.

Vydavatelství Ringier Axel Springer CZ spustilo na zpravodajsko-zábavním portálu blesk.cz vlastní internetový kanál s názvem TV.Blesk. Zájemci zde najdou informace o celebritách, sportu a chybět nebude ani sekce pro ženy. Internetový kanál slibuje denně desítky vlastních reportáží a videozpráv. Profesionální videotým Blesku, čítající několik desítek špičkově vybavených redaktorů v čele s dvojicí „Hvězdných reportérů“ Markétou Reinischovou a Thomasem Kruchinou, přinese uživatelům každý den řadu nových původních videí, uvedla mluvčí vydavatelství Kateřina Kuchařová.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nova oprášila název někdejšího bulvárního magazínu Prásk. Spustila ho na internetu

Denně nabídneme uživatelům přes desítku našich vlastních videí, přičemž hlavní důraz klademe na Hvězdné reportéry. Jejich příspěvky již dnes rovnocenně konkurují televizním pořadům o celebritách a díky špičkové obsahové a technické úrovni od nás reportáže TV.Blesk kupují i zavedené televizní stanice, uvedl při této příležitosti vedoucí portálu Blesk.cz Petr Konečný. Ten zároveň zodpovídá za obsah, který se na internetovém kanálu TV.Blesk objeví. Cílem projektu je více se přiblížit k multimediálnímu a tedy i video obsahu. Ringier Axel Springer už v Česku provozuje projekty „iSport TV“ a „Blesk pro ženy TV“.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).