Hlavní navigace

Bezplatný ProSieben Maxx bude na satelitu Astra vysílat seriály v originále s titulky

11. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hlavním seriálovým hitem stanice bude pravděpodobně House of Cards, který vznikl exkluzivně pro službu Netflix. V hlavní roli se objevil populární herec Kevin Spacey.

Chystaná německá nekódovaná stanice ProSieben Maxx mediálního domu ProSiebenSat.1, která odstartuje během podzimu, bude vysílat seriály v originálním znění s titulky. Na nedávno konaném setkání s odbornou veřejností o tom informovali zástupci této skupiny v Hamburku. V minulých týdnech a měsících se spekulovalo o tom, že program by mohl být určen pro děti, nyní je ale jasno. Podle načrtnuté programové struktury se zaměří hlavně na muže ve věku od 30 do 59 let. Bude tedy určen staršímu publiku než vlajková ProSieben.

ČTĚTE TAKÉ: ProSiebenSat.1 v Bavorsku posílila, pozemně tu spustila i dámský kanál Sixx

BRAND24

ProSiebenSat.1 už také prozradila, první seriály, které se na obrazovce nového programu objeví. Největším tahákem má být House of Cards v hlavní roli s populárním hercem Kevinem Spaceym. Ten není neznámý ani divákům na Slovensku, kde ho Markíza uvedla v rámci videoportálu Voyo. House of Cards vznikl speciálně pro službu Netfilx. Dalším seriálem na ProSieben Maxx budou Epizody s Mattem LeBlancem. Z filmů se mohou diváci těšit například na Captaina Americu: Prvního Avengera, chybět nebudou ani dokumenty BBC Worldwide a National Geographic.

Zdroj: DWDL.de

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).