Hlavní navigace

Bedekr IV bude pro romantické duše i pro ty, kteří se zajímají o historii. Míří do Francie

18. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ FOTOGALERIE – Čtvrtá řada cestovatelského magazínu navštíví země galského kohouta a podívá se na místa oblíbená i ta méně známá.

Nejnovější řada Bedekru se ale zaměřila i na místa nedávné historie. Například na pláž, která sloužila jako kulisa při natáčení snímku Dunkerk, který právě běží v našich kinech, vyloďování spojeneckých vojsk za 2. války, na bitvu o Normandii atd., atd. Dvojice moderátorů se podívá i na Zámky na řece Loiře, projede se na kole malebným Burgundskem s jeho vinnými sklípky a vydá se také do lyžařského střediska na nejjižnějších svazích Francouzských Alp.

Bedekr opět nabídne rady nejen pro naplánování vaší dovolené, ale zaměří se také na konkrétní atrakce, hotely a restaurace. Trend euro víkendového cestování neustále roste, což nás samozřejmě velmi těší a věříme, že k tomu snad i náš pořad trochu přispívá, říká producent Vítězslav Jandák ml.

NAPSALI JSME: Česká televize vyslala zpravodaje do Londýna a Istanbulu, mění se i rozhlasoví krajánci

Podzimní schéma ČT art

Podzimní schéma České televize

BRAND24

Režisér pořadu Jan Těšitel komentuje novinku takto: Čtvrtá řada nabídne nová místa a nové zážitky. Epizody jsou opravdu zábavné, krásně natočené a věřím, že dojem z lokací pomůže přenést i precizně vybraná hudba, ponejvíce francouzské provenience.

Průvodci po Francii budou Michaela Maurerová a Martin Písařík a první díl uvedou ve středu 28. září ve 21:00 hod. na stanici ČT2.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).