Hlavní navigace

Bear Grylls vytáhne do divočiny už třetí řadu vybraných sportovců, hereček a zpěvaček

23. 3. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Discovery
UVNITŘ VIDEA – Od pondělí uvede Discovery Channel třetí řadu survival pořadu V divočině s Bearem Gryllsem. Do divočiny se vydá třeba Courtney Cox, Mel B nebo Shaquille O´Neal.

Discovery Channel uvede od pondělí 27. března třetí řadu akčního pořadu V divočině s Bearem Gryllsem, ve kterém její moderátor zkouší hranice vybraných celebrit během pobytu v divoké přírodě. Každý díl sleduje jednu osobnost, která opustí běžný život a
absolvuje intenzivní kurz přežití.

Ve třetí řadě se k průvodci Bear Gryllsovi přidají: herec Nick Jonas, herečka Julianne Houghová, basketbalista Shaquille O’Neal, herečka Courtney Coxová, bývalá členka skupiny Spice Girls Mel B (viz přiložené video), zpěvačka Vannessa Hudgensová, lyžařka Lindsey Vonnová nebo americký fotbalista Marshawn Lynch.

První díl třetí série pořadu V divočině s Bearem Gryllsem uvede Discovery Channel v pondělí 27. března 2017 ve 20 hodin.

Na účastníky čeká mráz, vedro i vody plné žraloků

Známí herci, hudebníci a sportovci se vypraví do odlehlých, člověkem nedotčených míst, kde v drsné divočině prožijí 48 hodin a budou čelit svým největším strachům od divokých zvířat po slaňování skal.

V prvním díle vezme Bear Grylls herce a zpěváka Nicka Jonase do zrádného pohoří Sierra Nevada, kde mrazivé teploty a chladný vítr nejsou jedinými překážkami, které je čekají. Ani diagnostikovaný diabetes 1. typu Nicka nezpomalí a nezabrání mu, aby opustil svou zónu jistoty a splnil obtížné úkoly, které si pro něj Bear připravil. Je to skutečný test vytrvalosti, když se Bear a Nick na cestě k cíli prodírají zasněženými horami, vyhýbají se lavinám a svlečení se brodí ledovými řekami.

UX DAy - tip 2

V dalších dílech vezme Bear herečku Julianne Houghovou na výpravu plnou emocí do africké savany. Courtney Coxová podstoupí děsivé putování irskou vysočinou. Shaquille O’Neal bude zápasit s Adirondackým pohořím. Lindsey Vonnová se vydá na expedici podél skalnatého pobřeží Korsiky. Mel B zažije drsné podmínky ve vodách plných žraloků na irském pobřeží. Vannesa Hudgensová se popere s nebezpečným pohořím Sierra Nevada a Marshawn Lynch si otestuje dovednosti z kurzu přežití na dvoudenním dobrodružství na Korsice.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).