Hlavní navigace

Barrandovský Animáček bude propagovat i e-shop s hračkami

16. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 8. 2011

Digitální plnoformátová televize TV Barrandov chce vytěžit ze svého úspěšného dětského bloku Animáček maximum. Další aktivitou, která se v rámci něho chystá, bude internetový obchod (e-shop) s hračkami. Informuje o tom server mam.cz náležící k oborovému magazínu Marketing&Media. Této aktivity by se měli dětští diváci Barrandova a jejich rodiče dočkat v říjnu.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: TV Barrandov: u dětí od čtyř do devíti let jsme dvojkou na trhu po Nově

Animáček se bude od příštího měsíce vysílat denně od 17:45 do 19:53. Kromě seriálů Želvy Ninja, Bakugan, Šmoulové a Super mini se vrátí na obrazovku Ferda mravenec. Marketing stanice se poměrně nedávno pochlubil s tím, že program má mimořádnou popularitu zejména u diváků ve věku od čtyř do devíti let, kdy se umisťuje v žebříčku popularity hned za televizí Nova. Animáček už existuje delší dobu v podobě aplikace pro mobilní telefon iPhone a ve vybraných řetězcích s potravinami je k dostání také stejnojmenný nanuk. V rámci webu Barrandova funguje i speciální microsite, která je dětskému vysílání věnována. Návštěvníci ji najdou na adrese: http://barran­dov.tv/animacek

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).