Hlavní navigace

Barrandov Plus začne v následujících dnech testovat v multiplexu 3, bude i na satelitu

5. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ MAPY POKRYTÍ – Zařazení programu na satelit Astra 3B potvrdil serveru DigiZone.cz i Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která je provozovatelem Skylinku.

Tematická stanice Barrandov Plus, třetí z rodiny programů společnosti Barrandov Televizní Studio, která provozuje i plnoformátovou TV Barrandov, začne v následujících dnech testovat v nabídce multiplexu 3 operátora Czech Digital Group. Server DigiZone.cz o tom informoval v diskusním fóru jeho čtenář s nickem cosmo123, který přímo kontaktoval dopisové oddělení stanice. Promo začneme vysílat už za dva dny (ve čtvrtek 7. května, pozn. red.), a to skrze multiplex 3. Ve Skylinku se Barrandov Plus objeví 15. 5. 2015, odpověděli našemu čtenáři z TV Barrandov. Start televize je naplánován na 16. května.

K TÉMATU: Neplacený kanál Barrandov Plus odstartuje necelý měsíc po Kinu Barrandov

BRAND24

Zařazení programu na satelit Astra 3B potvrdil serveru DigiZone.cz i Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která je provozovatelem Skylinku. Podle jeho slov už se oba subjekty předběžně na distribuci programu dohodly a záleží tedy na TV Barrandov, kdy signál dodá. Kanál bude šířen na družici pravděpodobně ve stejném multiplexu jako dva již existující kanály, takže lze očekávat, že obsadí programovou pozici označenou jako „Novinka 1“. Na satelitu bude stanice Barrandov Plus součástí základního balíku Digital, kde bude dostupná všem klientům se zaplaceným servisním poplatkem.

Předpokládané parametry příjmu Barrandov Plus: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11895/V, SR 27500, FEC 5/6, norma DVB-S

Mapy pokrytí multiplexu 3, kde bude Barrandov Plus vysílat:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).