Hlavní navigace

Banaxi spolupracuje s Echelon Studios. Vybraný obsah budete moci zhlédnout všude

26. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Banaxi
UVNITŘ GALERIE – Plány společnosti na vytvoření celosvětové služby VoD (Video on Demand – video na vyžádání) začínají mít konkrétní obrysy.

Banaxi Limited hodlá v průběhu několika týdnů představit, společně s firmou Mediashare, která je jeho významným akcionářem, VoD službu s celosvětovou dostupností obsahu. Jde zřejmě o část videotéky, která byla v minulých měsících testována zejména na televizorech Philips, v sekci World Cinema (viz galerie).

Prvním poskytovatelem obsahu, se kterým byla uzavřena dohoda o celosvětové spolupráci, je americký distributor, společnost Echelon Studios. Ta disponuje katalogem více než 5000 prémiových a 15 000 klasických filmových titulů všech žánrů.

K TÉMATU: Banaxi přišlo se sekcí World Cinema

Skylink si jako partnera pro VoD vybral Banaxi

Banaxi se objeví v hybridních satelitních přijímačích od Skylinku

BRAND24

Jsme potěšeni, že jsme se dohodli na spolupráci právě s Echelon Studios, jež se stane nedílnou součástí naší celosvětové služby, kterou zanedlouho představíme, a jako jeden ze strategických partnerů bude svůj obsah s globálními právy distribuovat právě prostřednictvím celosvětové VoD služby Banaxi, prohlásil Radek Přikryl, CEO Banaxi Limited.

Společnost Banaxi, která byla založena v roce 2012 a je provozovatelem služeb VoD v řadě zemí Evropy, uzavřela roce 2013 strategické partnerství s německou NetRange, provozovatelem platformy MMH. Nyní hodlá zpřístupnit celosvětovou verzi svých aplikací na všech technologických kanálech a obsah s celosvětovými právy využije také u svých B2B partnerů z řad IPTV a telefonních operátorů a také u výrobců elektroniky a u osobních automobilů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).