Hlavní navigace

AXN od zítřka opět u Skylinku

30. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

AKTUALIZOVÁNO – Známý seriálový kanál, na němž můžete najít např. výborný Hawaii Five-0, se vrací do nabídky největšího domácího satelitního operátora.

AKTUALIZOVÁNO na data vydaná Skylinkem k 1. 7. 2016.

AXN si zakládá na tom, že nabízí dynamické a moderní filmy a seriály s primárním zaměřením na kriminální žánr. Mezi nejpopulárnější pořady se tu řadí NCIS: Los Angeles, Hawaii Five-0, Myšlenky zločince a Tělo jako důkaz.

Od 1. července 2016 kanál opět vstupuje do programové nabídky Skylinku, kterou opustil loni na podzim, a najdete ho v placených balíčcích Smart, Multi, Kombi, Multi HD a Komplet.

Poskytovatel digitální satelitní televize Skylink je největší hráč v oblasti satelitní distribuce v České republice a na Slovensku, takže jsme velmi rádi, že se nám podařilo přidat AXN do jeho programové nabídky, a opět tak nabídnout populární seriály AXN předplatitelům Skylinku, říká Erika Luzsicza z mediální společnosti Axocom, která kanál AXN v ČR a SR exkluzivně distribuuje.

K TÉMATU: AXN už nebude v nabídce Skylinku, operátor se nedohodl s jeho provozovatelem (1. října 2015)

AXN Black a White na Skylinku? Jednání stále probíhají (4. června 2016)

UX DAy - tip 2

Dlouhodobě se nám daří přilákat a zároveň si udržet věrné fanoušky našich pořadů. AXN má v České republice jedny z nejlepších výsledků z hlediska průměrného sledovacího času ve své kategorii (filmy a seriály), naši diváci stráví průměrně více než 46 minut denně sledováním našich pořadů, říká John Rossiter, generální manažer Sony Pictures Television.

Pokud ještě nemáte přeladěno na AXN (SD/MPEG-4), nebo používáte předchozí frekvenci 12 207 MHz, tady jsou poslední parametry vydané Skylinkem 1. července 2016:

  • Satelit: Astra 23,5°E
  • Kmitočet: 12 090 MHz
  • Polarizace: Vertikální
  • FEC: 2/3
  • Symbolová rychlost: 29 900 kS/s
  • Norma: DVB-S2/8PSK
  • Pilot: ON

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).