Hlavní navigace

Automobilky Mercedes a Porsche objevují možnosti, které jim přináší Smart TV

1. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Známé značky dají možnost nahlédnout do zákulisí výroby luxusních vozů a chybět by neměly ani živé přenosy při představování novinek.

Výrobci luxusních vozů Mercedes-Benz a Porsche uvolnily v uplynulých dnech aplikace pro chytré televizory, čímž pronikli na další platformu, kde mohou teoreticky oslovit potencionální zákazníky. Aplikace Mercedes.me a Porsche TV se objevily v chytrých televizorech od jihokorejské společnosti LG, konkrétně v modelové řadě 2014, kterou má k dispozici i autor tohoto textu. Televizní prostředí není pro automobilky úplně neznámým světem. Z minulosti například připomeňme stanici Renault TV, která se do konce roku 2012 vysílala na satelitní pozici 19,2 stupně východně a vydržela tu téměř tři roky.

BRAND24

Z ARCHIVU: Automobilka Renault ukončila šíření svého nekódovaného kanálu na satelitu Astra

Aplikace Mercedes.me nabízí videa, galerie, novinky i informace o nových a použitých vozech. Můžete si tu mimo jiné filtrovat všechny funkce a obsahy a přizpůsobit je tak vlastním individuálním zájmům, a to, jak dodává automobilka, kdykoliv ve vlastním „hlavním vysílacím čase“. V době, kdy budou představovány novinky od Mercedesu, má zde být také možnost živě streamovanou událost sledovat. Zažijte fascinaci Porsche nyní na vašem televizoru. Užijte si vzrušující videa o našich vozech, Porsche Motorsport, Porsche Driving Experience, Porsche Classic a mnohem více, láká konkurenční automobilka, jejíž aplikace už byla dostupná ve Smart TV od Samsungu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).