Hlavní navigace

Arena Sport v červenci? Motorismus, golf a tenis

29. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Arena Sport
Mimo jiné půjde o závody Formule-E a Michelin GT3 Le Mans Cup a také o golfové turnaje PGA Tour a ATP. K vidění ale bude i každodenní sestřih z Wimbledonu.

A co nás ve stručnosti čeká?

  • Z Formule-E, tedy „ekologické“ Formule, v níž jezdí vozy poháněné výhradně elektricky (výkon 200 kW, max. rychlost 225 km/h), to budou dvě závěrečná kola z městského okruhu v Londýně, 2. a 3. července.
  • U NASCAR Xfinity půjde o okruhy v Daytoně (2. 7.), Kentucky (9. 7.), New Hampshire (16. 7.), Indianapolis (23. 7.) a Iowě (31. 7.).
  • Série NASCAR Camping World Truck zase přivítá jezdce v Kentucky (8. 7.), Eldoře (21. 7.) a 30. 7. na okruhu v Pocono.
  • Vytrvalostní FIM Speedway Grand Prix automobilů třídy GT3 proběhne na rakouském okruhu Red Bull Ring 9. července. Okruh je známý především ze závodů Formule 1 a 16. července se zde odehraje i Michelin GT3 Le Mans Cup.
  • Z golfového PGA Tour – Barracuda Championship uvidíme od 1. července tři kola a následně i závěrečné finálové kolo, které přijde na řadu 4. 7. Historie turnaje sahá do roku 1999, kdy se jmenoval Reno-Tahoe Open podle poměrně známého hráčského města a nedalekého nádherného jezera. Od roku 2014 nese jméno Barracuda Networks a odehrává se v Renu.
Hřiště Robert Trent Jones Golf Trail, Opelika, USA.
Autor: Robert Trent Jones Golf Trail

Hřiště Robert Trent Jones Golf Trail, Opelika, USA.

  • Další golfový turnaj z okruhu PGA Tour Barbasol Championship je nový (premiéra minulý rok) a koná se na hřišti Robert Trent Jones Golf Trail (viz foto) ve městě Opelika, stát Alabama. K vidění budou opět čtyři kola a začíná se 14. července.
  • Na závěr jsme si nechali americký mužský tenisový turnaj ATP Hall of Fame Tennis Championships, který se koná od roku 1976 bezprostředně po Wimbledonu na travnatém povrchu ve městě Newport, ve státě Rhode Island. Letos se ho zúčastní i slovenský tenista Lukáš Lacko a kanadský tenista s českými kořeny, Vasek Pospisil. Začíná se čtvrtfinále, a to 15. 7.

Stanici Arena Sport najdete už v základních balíčcích u řady českých a slovenských operátorů, jako je například Skylink, O2 TV, Orange, Slovanet, UPC či Flix TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).